top of page

CHANEL Vitalumiere Moisture Rich Radiance Fluid Makeup SPF 15 - Review


Η απόλυτη λύση για το κουρασμένο δέρμα, το δημοφιλέστερο foundation της εταιρείας CHANEL φημίζεται για την άμεση αναζωογόνηση & ενυδάτωση της επιδερμίδας που διαρκεί όλη την ημέρα.

Τα συστατικά του στοχεύουν στην καταπολέμηση της ξηρότητας και της έλλειψης  ζωντάνιας ενώ παράλληλα εξομαλύνουν την όψη & υφή της επιδερμίδας.  Περιέχει εκχυλίσματα & χρωστικές που αντανακλούν το φως και ενεργοποιούν τα κύτταρα  ώστε το δέρμα να δείχνει λαμπερό και χωρίς ατέλειες.

Ενδείκνυται κυρίως για κανονικές & ξηρές επιδερμίδες καθώς στο μικτό ή λιπαρό δέρμα μπορεί να εμφανίσει σύντομα ανεπιθύμητη γυαλάδα.  Προσωπικά το συνιστώ για τις μεγαλύτερες ηλικίες καθώς οι ενυδατικοί παράγοντες που περιέχει αναπληρώνουν την χαμένη υγρασία της ώριμης επιδερμίδας.

Η κρεμώδης και ελαφριά του υφή το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση (αν δεν λάβεις υπόψη την τιμή του προϊόντος και τον χρόνο που θα διαρκέσει) καθώς η εφαρμογή του μπορεί να γίνει κάλλιστα και χωρίς την χρήση πινέλου με τον τρόπο που θα απλώναμε την ενυδατική μας κρέμα.

Το προϊόν διατίθεται σε 8 αποχρώσεις.  Αυτό αποτελεί το ένα από τα μειονεκτήματά του καθώς μπορεί να μην βρείτε απόχρωση που να ταιριάζει με την επιδερμίδα σας ή να χρειαστεί η αγορά δύο αποχρώσεων τις οποίες θα αναμιγνύετε ώστε να προκύπτει η κατάλληλη για την απόχρωση του δέρματός σας.  Η κάλυψη είναι ελαφριά προς μέτρια οπότε η χρήση concealer ίσως φανεί αναγκαία σε σημεία που απαιτούν μεγαλύτερη κάλυψη.

Το προϊόν προσφέρει αντιηλιακή προστασία SPF 15, κάλυψη πολύ μικρή για να αντιμετωπίσει την ηλιοφάνεια της Ελλάδας ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.  Προσωπικά προτιμώ να χρησιμοποιώ τα foundations με δείκτη προστασίας το χειμώνα ενώ το καλοκαίρι χρησιμοποιώ αντιηλιακή κρέμα ημέρας με SPF 30 τουλάχιστον και foundation χωρίς δείκτη προστασίας. Έχω διαπιστώσει ότι στο μικτό μου δέρμα η χρήση αντιηλιακής κρέμας σε συνδυασμό με foundation που περιέχει SPF απλώς επιδεινώνει το πρόβλημα της λιπαρότητας.

Παρά την υψηλή τιμή πώλησης και την έλλειψη μεγάλης γκάμας αποχρώσεων είναι ένα foundation που σας συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Photo credit: www.chanel.com

10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page